28 de juny, 2006

UN PALAU DE GEL A SALT?

Notícia 28/6/06 al Punt Diari

La UFEC col·laborarà en el velòdrom de Quart i en un Palau de Gel a Salt

(...) Per altra banda David Moner també va explicar que en un termini d´entre un i dos anys Salt disposarà del primer Palau de Gel de les comarques gironines, que serà gestionat per la UFEC -també controla la piscina del municipi-. Aquesta instal·lació es construirà a la zona esportiva-Pla de Salt i ja figurava en el projecte inicial de remodelació de la zona quan es va saber que s´hi construiria un centre comercial.

Quan he llegit aquesta notícia, la que m’he quedat “gelada” he estat jo!! Algú creu de veritat que el que ara cal a Salt és que s’hi faci un PALAU DE GEL?. El que també em sorprèn és que sigui el President de la UFEC qui anunciï això i no l’alcalde o algun responsable polític de l’ajuntament de Salt! Primer de tot el terreny on diuen que instal·laran el “Palau de Gel” és a la zona esportiva – Pla de Salt. Es tracta de l’últim espai de titularitat municipal que queda a la zona esportiva. L’ajuntament ja ha cedit aquest terreny a la UFEC per fer-hi el “Palau de Gel”? Aquestes són les prioritats del govern a l'ajuntament de Salt. Em pregunto, per quin Salt governen?

És cert que a la zona figurava una instal·lació esportiva, però un “Palau de Gel”? Aquest ajuntament, amb l’alcalde Jaume Torremadé al capdavant s’ha begut l’enteniment. Quanta gent a Salt podrà o voldrà gaudir d’un Palau de Gel? Quin tipus d’instal·lacions esportives estem creant a Salt? Primer un Centre d’Alta Tecnificació i ara un Palau de Gel, que només n’hi ha dos a tot Catalunya (Puigcerdà i Barcelona). De veritat necessitem aquestes instal·lacions? A mi se’m gela la sang i les paraules.