21 de juliol, 2006

QUI OFÈN A QUI?


A la foto d’aquí al costat podeu veure com estan alguns contenidors a mitja tarda a Salt. Els contenidors que hi ha al carrer són totalment insuficients i molts ciutadans llencen les escombraries fora d’horari (de 8 a 10 del vespre). Qui vol complir amb la normativa i llençar les escombraries quan toca es troba que els contenidors estan plens. Davant aquesta situació el ciutadà complidor es troba amb una disjuntiva:

a) O deixo la bossa d’escombraries fora del contenidor i m’arrisco que em posin una multa per infracció de l’ordenança de convivència
b) O bé me’n vaig a la “recerca” d’un contenidor on pugui enquibir la meva bossa de brossa.

L’altre aspecte que dóna una mala imatge de Salt és la gran quantitat d’andròmines que pots trobar-te al costat dels contenidors. Sobretot els caps de setmana sembla que tot Salt estigui de mudances. Fent un recorregut pels contenidors fins i tot et podries arribar a moblar un pis sencer. Alguns d’aquests trastos s’han estat fins i tot una setmana al carrer.

Aquests són només dos exemples de la situació de la neteja a Salt que vaig denunciar als mitjans de comunicació la setmana passada.

A la vista d’aquesta denúncia de la situació de la neteja a Salt, el Sr. Josep Musellas em va acusar d’ofendre a molts saltencs i a l’empresa que fa la recollida d’escombraries. Sr. Musellas, ja veig que a l’únic que he ofès ha estat a vostè. El ciutadà que compleix amb les ordenances i llença les escombraries quan toca li ben asseguro que no s’ha ofès quan he denunciat una realitat palmària com la que hi ha a Salt amb la neteja. Aquest ciutadà/-ana curós amb la neteja està ofès, quan veu els carrers del seu poble bruts, que fan pudor i que ha de baixar de la vorera perquè aquesta està plena de bosses d’escombraries. Els ofesos som tots els saltencs, que paguem religiosament els nostres impostos a Salt, quan veiem les seves poques ganes de l’ajuntament de fer complir a l’empresa que fa la recollida i la neteja de carrers.