23 de novembre, 2006

OFICINA SALT-70, JA!

L’Ajuntament espera des de l’estiu que Nadal inauguri l’oficina de Salt-70. Aquesta era la resposta que donava al ple de dilluns passat, l’alcalde Jaume Torremadé (CiU) a la pregunta de perquè no s’havia obert l’oficina del Pla de Barris: Salt-70, que li dirigia el portaveu del grup municipal PSC –Cpc, Carles Barceló. Quina resposta més absurda si t’hi pares a pensar una mica. Quan no hi ha cap raó qualsevol argument sembla que serveixi per explicar que no s’ha fet alguna cosa.

Per què no explica l’alcalde Jaume Torremadé, que des del gabinet del conseller Nadal se li han ofert diversos dies per fer la inauguració i que, tant atabalat com va l’alcalde, resulta que cap li va bé? Potser si l’alcalde només es dediqués a ser alcalde, podria trobar algun foradet a la seva completa agenda, primer, per no deixar penjats a l’associació de veïns de la Massana de Salt quan concerta una entrevista amb ells, i segon per poder inaugurar l’oficina del Salt-70.

Algú em pot dir on està escrit que perquè funcioni una oficina del Salt-70, o qualsevol oficina municipal ha de venir el conseller de torn, sigui qui sigui a inaugurar-ho? Aquesta és una excusa de mal pagador. No repetim últimament que els ciutadans estan farts que els polítics només figurin i vagin a tallar la cinta per inaugurar? Doncs aquesta era una bona oportunitat perquè l’oficina comenci a funcionar sense més formalismes absurds i un altre dia ja vindrà el conseller que toqui a fer-hi una visit

Amb l’alcalde de Salt, totes les disculpes, totes les responsabilitats del que passa o no passa a Salt curiosament són sempre dels altres, mai seves,.... Una mica d’humilitat i bones formes, siusplau.